Adidas Performance UltraBOOST Rood Textiel - Lente/Zomer 2017 VHZBBOT 152602

• Gewicht 289 g
  • Seizoen Lente/Zomer 2017
  • Uitneembare zool Ja
  • Sneakers dragen van Adidas Performance betekent een legende voortzetten. De legende die is ontstaan uit de visie van een man, Adi Dassler, die zijn eerste schoenen met de hand maakte in de kleine wasserij van zijn moeder en het merk de wereld rond stuurde aan de voeten van de beroemdste sporters uit de geschiedenis. Om dit te staven, hoeven we er alleen maar op te wijzen dat de legendarische hardloper Jesse Owens schoenen van Adidas droeg op de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. Ook in onze tijd loopt de beroemde marathonloper Haile Gebreselassie op schoenen van Adidas. Wist u dat de hoogspringer Fosbury zijn revolutionaire springtechniek ontdekte op schoenen van Adidas? De boxers Mohammed Ali en Joe Frazier liepen op Adidas-schoenen tijdens de bokswedstrijd van de eeuw, en ook Steffi Graf en Ivan Lendl gebruikten als tenniskampioen schoenen van Adidas. Het waren voetbalschoenen van Adidas waarop het Duitse elftal zijn drie wereldcups won; meer recent zijn het Zinedine Zidane en David Beckham die voetballen op schoenen van Adidas. Ook de beroemde basketballer Kobe Bryant gebruikt ze. Het vertrouwen van al deze topsporters in het merk zegt veel over de perfecte kwaliteit van Adidas sneakers en de Performance-lijn en zet deze sportieve traditie voort. Talrijke nieuwe ontwikkelingen, zoals de uitvinding van de eerste schoen met ingebouwde computer (de Micro Pacer, in 1984), geven deze geschiedenis opnieuw richting. Trek Adidas Performance-sneakers aan en word deel van de legende.

Adidas Performance UltraBOOST Rood Textiel - Lente/Zomer 2017 VHZBBOT 152602